Annulatieverzekering
reisverzekering europ assistance pechverhelping auto

 

Eén enkele verzekering bij annulatie van uw reizen

 

 

 

Uw annulatieverzekering beschermt uw reisbudget het hele jaar door, voor korte of lange reizen, in het buitenland en in België ongeacht de manier waarop de reis geboekt werd.

 

Voornaamste garanties:

1.u geniet een dekking van 2 500 € per persoon en per reis

2.wij nemen de wijzigingskosten van uw verblijfsdata voor onze rekening

3.wij vergoeden de vakantiedagen waarvan u niet heeft kunnen genieten

 

Jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo

 

Wij dekken 365 dagen per jaar al uw privéreizen vanaf 150 €, ongeacht de duur van uw verblijf in het buitenland en vanaf 3 nachten in België. Dit bij alle onvoorziene gebeurtenissen.

Wij dekken alle boekingsformules (agentschap, internet, telefoon…) en alle begunstigden zelfs als ze op hetzelfde moment naar verschillende bestemmingen reizen.

U moet uw reis annuleren? U geniet een dekking van 2 500 € per persoon en per reis, met een maximum van 12 500 € per reis voor alle begunstigden samen.

U wordt gerepatrieerd in het kader van een bijstand? Wij vergoeden u de niet-genoten vakantiedagen, de skipas en de skilessen en geven u een extra compensatie van 10% om alle andere kosten te dekken.

NoGo werd verkozen tot beste jaarlijkse reisannulatieverzekering voor haar uitgebreide garanties: Gezondheidsprobleem: u of één van uw familieleden (tot de 2de graad) wordt het slachtoffer van ziekte, een ongeluk, complicaties bij zwangerschap of overlijdt.

Ingrijpende gebeurtenissen in uw dagelijks leven: ontslag door uw werkgever, intrekken van vakantiedagen door uw werkgever wegens ziekte van uw vervanger, een nieuwe arbeidsovereenkomst, herexamen, aanzienlijke schade aan uw woning of aan uw voertuig, een echtscheiding of een feitelijke scheiding, het niet plaatsvinden van de inscheping ten gevolge van pech of een ongeluk.

Meer uitzonderlijke gebeurtenissen: weigering van uw visum, de nodige inentingen kunnen u niet worden toegediend.

 

 

Opgelet: sluit uw NoGo annulatieverzekering minstens 30 dagen voor uw vertrek af om een reis te verzekeren die u voordien al hebt geboekt.

 

De driedubbele NoGo garantie

 

De driedubbele NoGo garantie

Annulatie: Wij vergoeden u tot 2 500 € per persoon en per reis. Tot maar liefst 12 500 € per reis voor alle begunstigden samen.

 

 

Wijziging: Wij nemen de wijzigingskosten van uw verblijfsdata voor onze rekening en u geniet een bijkomende vergoeding van 75 €.

 

 

Compensatie: U moet gerepatrieerd worden in het kader van een bijstand? Wij vergoeden u voor de niet-genoten vakantiedagen, de skipas en de skilessen. Bovendien krijgt u een bijkomende vergoeding van 10% voor alle andere onkosten.

 

 

U hebt al een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo en u wenst een reis te dekken die meer dan 2 500 € per persoon kost ? Activeer de NoGo Uitbreiding om het vergoedingsplafond van één specifieke reis te verhogen tot 10 000 €.

 

 

Gedekte oorzaken

 

Hebt u het vliegtuig gemist door een monsterfile na een ongeluk op de ring?

Werd uw visum geweigerd?

Heeft uw zoon herexamens?

Heeft een gezinslid zijn enkel gebroken?

Heeft u net een nieuwe job aangenomen?

Heeft een lek in de wasmachine ernstige schade veroorzaakt ?

Is een van uw grootouders opgenomen in het ziekenhuis?

Heeft uw baas u gevraagd om uw verlof te annuleren omdat uw vervanger ziek is?

 

Hoe dan ook, u bent gedekt door NoGo.

 

 

NoGo werd 2 keer verkozen tot beste jaarlijkse reisannulatieverzekering (Decavi trofeeën) voor al haar uitgebreide garanties:

 

Gezondheidsprobleem van u of één van uw naasten (ziekte, ongeluk, overlijden,...).

Ingrijpende gebeurtenissen in uw dagelijkse leven (economisch ontslag, een echtscheiding of een feitelijke scheiding,...)

Uitzonderlijke gebeurtenissen (de verplichte inentingen kunnen u niet worden toegediend, u wordt opgeroepen als jurylid voor een rechtbank of voor een militaire of humanitaire missie, u bent opgeroepen voor de adoptie van een kind,...).

 

 

 

 

Algemene voorwaarden NoGo Annulatieverzekering

 

Europ Assistance een waaier van bijstand...

4 redenen om voor voor Europ Assistance te kiezen?

 

Onovertroffen netwerk: 410.000 erkende partners 24u/24 inzetbaar

 

Kwaliteitsproducten: Beloond door de professionelen van de verzekeringssector

 

Gepersonaliseerde oplossing

Empathie en profesionalisme van de medewerkers, geen uitbesteding

 

Bescherming binnen de 24u: Betaal vandaag online, vanaf morgen bent u beschermd.

Bereken de premie

Gedekte reizen

 

Al uw privéverblijven vanaf 150 €, in het buitenland van om het even de duur van uw verblijf en in België vanaf 3 nachten. En dit 365 dagen per jaar.

 

 

Alle boekingsformules: een ticket via internet, een verblijf via een reisagentschap, huur van een wagen via telefoon, ...

 

 

Alle vervoermiddelen: vliegtuig, wagen, trein, boot, ...

 

 

Alle types verblijven: hotels, huurwoningen, vakantie domeinen, ...

 

 

Alle begunstigden van een contract, zelfs als ze op hetzelfde moment naar verschillende bestemmingen reizen.

 

Opgelet: denk eraan uw annulatieverzekering NoGo minimum 30 dagen voor uw vertrek af te sluiten om een reis te verzekeren die u voordien al geboekt hebt.

nogo europ assistance annuleringsverzekering

info@reisbijstandsverzekering.info - © by RVL - Verzekeringen bvba - Verzekeringsmakelaar - Vermeulenstraat 3 - 3700 Tongeren - tussenpersoon voor Europ Assistance - RPR 0831321870 - fsma 107966a Copyright © All Rights Reserved AssurMiFID-gedragsregels