Annulatieverzekering met Reisbijstand

Annulatieverzekering NoGo

met  Reisbijstand


De beste reisbijstand voor uw vakanties


Vul uw medische bijstand aan met een annulatieverzekering. Uw reisbudget is het hele jaar door beschermd. Bij repatriëring is er zelfs terugbetaling voorzien van de niet genoten vakantiedagen.
Voornaamste garanties:

1.al uw privéreizen, zowel voorziene als onvoorziene, vanaf 150 €. Hoe u ook geboekt hebt, per telefoon, internet, agentschap …

2.24u op 24, 365 dagen per jaar wereldwijd beschermd

3.wij repatriëren het slachtoffer in geval van ziekte of ongeval samen met een verzekerde medereiziger naar keuze en betalen de vakantiedagen terug waar u niet van hebt kunnen genieten


Jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo


Wij dekken 365 dagen per jaar al uw privéreizen vanaf 150 €, ongeacht de duur van uw verblijf in het buitenland en vanaf 3 nachten in België. Dit bij alle onvoorziene gebeurtenissen.

Wij dekken alle boekingsformules (agentschap, internet, telefoon…) en alle begunstigden zelfs als ze op hetzelfde moment naar verschillende bestemmingen reizen.

U moet uw reis annuleren? U geniet een dekking van 2 500 € per persoon en per reis, met een maximum van 12 500 € per reis voor alle begunstigden samen.

U wordt gerepatrieerd in het kader van een bijstand? Wij vergoeden u de niet-genoten vakantiedagen, de skipas en de skilessen en geven u een extra compensatie van 10% om alle andere kosten te dekken.

NoGo werd verkozen tot beste jaarlijkse reisannulatieverzekering voor haar uitgebreide garanties: Gezondheidsprobleem: u of één van uw familieleden (tot de 2de graad) wordt het slachtoffer van ziekte, een ongeluk, complicaties bij zwangerschap of overlijdt.

Ingrijpende gebeurtenissen in uw dagelijks leven: ontslag door uw werkgever, intrekken van vakantiedagen door uw werkgever wegens ziekte van uw vervanger, een nieuwe arbeidsovereenkomst, herexamen, aanzienlijke schade aan uw woning of aan uw voertuig, een echtscheiding of een feitelijke scheiding, het niet plaatsvinden van de inscheping ten gevolge van pech of een ongeluk.

Meer uitzonderlijke gebeurtenissen: weigering van uw visum, de nodige inentingen kunnen u niet worden toegediend.Opgelet: sluit uw NoGo annulatieverzekering minstens 30 dagen voor uw vertrek af om een reis te verzekeren die u voordien al hebt geboekt.


Bijstand aan het slachtoffer van een ziekte of een ongeluk


Wij verzekeren u 24 uur op 24. Via één enkel telefoonnummer kan u overal ter wereld een bijstandsverlener van Europ Assistance in België bereiken die persoonlijk voor uw hulpverlening zorgt.


Wij zorgen voor de hulpverlening en vergoeden uw medische kosten in het buitenland tot 250 000 €.

Wij repatriëren het slachtoffer van ziekte of ongeluk samen met een verzekerde medereiziger naar keuze.

Op ons bijstandsplateau staat een spoedarts ter beschikking 24 uur op 24 . Indien nodig, sturen wij een dokter ter plaatse.

Bent u de enige bestuurder van de wagen , dan sturen wij een vervangingschauffeur ter plaatse die uw voertuig terug naar België brengt.

Hebt u een ongeluk of bent u verdwaald op de skipiste? Wij vergoeden de reddingskosten.Begeleiding van de medereizigers


Een ongeval of een ziekte kan ook gevolgen hebben voor uw medereizigers.


Wij organiseren en begeleiden de terugkeer van de andere verzekerde medereizigers.

Als u niet ter plaatse voor uw kinderen, kleinkinderen of achterkleinkinderen kan zorgen, organiseren wij hun terugkeer naar België met een begeleider.

Als uw gezelschapsdieren meereizen, organiseren wij hun repatriëring naar België


Hereniging met uw familie in België


Als één van uw famililieleden in België overlijdt of wordt opgenomen in het ziekenhuis, dan organiseren wij uw vervroegde terugkeer naar België.

Als u in het buitenland in een ziekenhuis wordt opgenomen voor meer dan 5 dagen, dan betalen en organiseren wij de reis van één van uw familieleden vanuit België om u te komen bezoeken (wij nemen de reis-, hotel- en vervoerkosten voor onze rekening).

Uw kind wordt in het buitenland opgenomen in het ziekenhuis? Dan betalen en organiseren wij het vervoer van beide ouders naar het ziektebed.


Algemene voorwaarden:   NoGo  Annulatieverzekering


reisverzekering europ assistance pechverhelping auto

Europ Assistance een waaier van bijstand...

4 redenen om voor voor Europ Assistance  te kiezen?


Onovertroffen netwerk: 410.000 erkende partners 24u/24 inzetbaar


Kwaliteitsproducten: Beloond door de professionelen van de verzekeringssector


Gepersonaliseerde oplossing

Empathie en profesionalisme van de medewerkers, geen uitbesteding


Bescherming binnen de 24u: Betaal vandaag online, vanaf morgen bent u beschermd.

Bereken de premie
35 euro korting op reisverzekering in combinatie met een annulatieverzekering nogo europ assistance

Thuisbijstand in België


Als tijdens uw verblijf in het buitenland uw woning in België ernstige schade heeft opgelopen, dan organiseren wij en nemen wij uw terugreis naar uw woning ten laste.


Is uw woning onbewoonbaar als gevolg van ernstige schade? Wij bieden u hulp om u elders onder te brengen, uw woning te bewaken en uw meubilair te vervoeren.


Is uw deur beschadigd of heeft u uw sleutels verloren? Wij vinden u een slotenmaker et komen tussen in de interventiekosten.


Wenst u werken uit te voeren aan uw woning? Wij kunnen vakmannen voor u vinden in België.


Logistieke en administratieve bijstand


In het buitenland heeft een onvoorziene gebeurtenis al snel ernstige gevolgen. Een goede service maakt dan het verschil.


Bagage verloren of gestolen? Wij sturen u de hoogstnodige zaken op.

U hebt geld nodig in het kader van een bijstand in het buitenland? Het geld wordt u snel ter beschikking gesteld.

Wij sturen uw brillen op, maar ook onmisbare geneesmiddelen die u ter plaatse in het buitenland niet kan vinden.

Wij verlenen u bijstand in geval van gerechtelijke vervolgingen in het buitenland.

Wij verlenen u bijstand in geval van verlies van reisdocumenten en vervoerbewijzen in het buitenland.

In het kader van een bijstandsverlening helpen wij u als u de taal van het land niet begrijpt.


Informatie en dienstverleningen in uw dagelijks leven


Wij kunnen u helpen bij de praktische details van uw reis. Wij geven inlichtingen over visumverplichtingen, verplichte inentingen, het klimaat, de transportmiddelen, de sanitaire voorzieningen, maar ook over bezienswaardigheden en culturele evenementen. Wij kunnen u informeren op het vlak van gezondheidszorg, ziekenhuizen, ziekenwagens en verhuurders van medisch materiaal in België.Bij het overlijden van een familielid in België, kunnen wij u informeren over welke stappen u dient te ondernemen en welke openbare diensten tussenkomen.


Snow met voertuig


De skiverzekering, verplaatsingen inbegrepen...


Combineer pechverhelping met een skiverzekering voor een maximale bescherming tijdens uw wintersportvakantie.

Voornaamste garanties:

u geniet een volledige medische bijstand aangepast aan uw skivakantie

de pechverlening dekt het voertuig en de getroffen passagiers

reisverlenging als u niet op de voorziene datum kunt terugkeren

wintersportverzekering met autobijstand